Bundesliga er Tysklands øverste fotballdivisjon og er verdens best supporterstøttede liga. Atmosfæren på enhver kamp i Bundesliga er utrolig og den tyske fotballfansen er ekstremt lidenskapelige for lagene i sine hjerter. De elsker rett og slett fotball, og tusenvis av likesinnede er grunnleggende for den fantastiske stemningen som de skaper. Dortmund og Bayern er de åpenbare valgene når man tenker på billetter, men det finnes også mange andre fantastiske lag i Tyskland som det er verdt å vurdere.

Bayern München er det mestvinnende laget i Tysklands fotballhistorie og har vunnet de siste 3 titlene i Bundesliga, noe som har bragt antallet opp til hele 25 ligatitler totalt. Selve byen München er et populært feriested og mange turister velger å gjøre deres opphold i den tyske storbyen ekstra minnerik ved å besøke Allianz Arena for å se legendariske Bayern München. Bayerns nåværende tropp kan uten tvil måle seg med tidligere historiske utgaver av det tyske legendelaget og det har knapt eksistert bedre tider å kjøpe Bayern München fotballbilletter og nyte ‘FC Hollywood’.

De største utfordrerne til Bayerns Bundesliga-krone er sannsynligvis Borussia Dortmund; de var det siste laget til å vinne Bundesliga før Bayerns 3 strake ligatitler. Dortmund har en verdenskjent støtte på hjemmebane og deres fantastiske Signal Iduna Park har en utrolig kapasitet. Den sørlige tribunen på denne stadion kan ta 25 000 stående supportere, og disse er kjent som The Yellow Wall. Dortmund-billetter er svært populære og de aller fleste som tar turen til Signal Iduna Park blir ekstatiske av den utrolige atmosfæren. Always Football vil tilby Borussia Dortmund-billetter til alle deres hjemmekamper denne sesongen.

Bayern og Dortmund er alltid utfordrere til tittelen i Tyskland, men det finnes også andre verdige utfordrere til Bundesliga-tittelen den kommende sesongen. De lagene som kom nærmest Bayern forrige sesong, var Wolfsburg, Borussia Münchengladbach og Bayern Leverkusen. De 4 beste lagene i Tyskland skaffer seg kvalifisering til Champions League og det er disse 4 sistnevnte lagene som gjorde seg fortjent til å kjempe i den kommende utgaven av den prestisjefylte turneringen. Augsburg og Schalke kvalifiserte seg til Europa League ved å ende opp på henholdsvis 5. og 6.plass. Hvis du ønsker Bundesliga-billetter for noen av disse lagene, eller for andre lag i Bundesliga, ta kontakt med Always Football og vi vil skaffe deg billetter fra vårt eksklusive nettverk av billettleverandører.

Fotballen i Bundesliga skuffer aldri og Always Football er det beste stedet å kjøpe Bundesliga-billetter fra. Kontakt oss i dag og la Always Football hjelpe deg med å planlegge din perfekte Tyske fotballreise fra start til slutt, med ethvert skritt tatt hånd om av våre reiseeksperter!

Always Football håper du vil nyte årets sesong av Bundesliga!

Synes du stemingen på britiske kamper er for tam, og de franske supporterne for fisefine? Dra til Tyskland, og opplev 80.000 huiende fans på Westfalenstadion, eller se Europas for tiden beste lag Bayern München spille hjemme på erverdige Olympiastadion. Alwaysfootball.no har billetter til alle kampene, og du kan selv velge hvor på stadion du vil ønsker å sitte.

VI kan også tilby hoteller sammen med billetten, og dette gjør reisen trygg og komfortabel når du skal ut og se ditt favorittlag.

 

 

Bayern Munich

 

Borussia Dortmund