• corporate-2-sl
  • corporate-sl

Gruppeturer - Businessreiser - Fotballturer

Det finnes ingen bedre måte å knytte folk sammen enn å skape felles opplevelser, og jo større jo bedre. En fotballkamp danner den perfekte rammen for en opplevelse, som sammen med reisen i seg selv gir mange muligheter for å skape nye relasjoner, eller vedlikeholde de gamle. En tur, kronet med en toppkamp i Premier League, kan være det som er tungen på vektskålen når nye kontrakter skal inngås, eller gamle medarbeidere belønnes og motiveres for ny innsats i en kommende spissbelastende periode. Hvis du virkelig vil imponere noen, er våre VIP-tilbud verd å legge merke til. Den ekstra opplevelsen det gir kan ikke alltid måles i økonomisk gevinst, men det å se en kamp fra en VIP-boks på Anfield eller Emirates vil være et minne for livet, og man vil alltid ha noe å snakke om når man møtes neste gang.Vi kan håndtere alle gruppestørrelser, så om dere er 10, 30 eller 200. Se alle våre tilbud på hjemmesiden, vi kan finne en løsning på alt.

Vi kan tilby følgende løsning, og det er kun et eksempel:

  • Booke restauranter, både i forveien og on-site avhengig av behov
  • Bestille billetter til kamp, alternativt med VIP-adgang eller annet tilkjøp
  • Booke konferanselokaler, møterom, eller bare et eget rom til bespisning av deltagerne med for eksempel buffet og/eller fri bar
  • Sørg for transport til og fra flyplass og aktiviteter, både buss, limousine og privatsjåfør
  • Tilleggsaktiviteter som museer, musicals, teater, attraksjoner og generelle turist-opplevelser

Send oss en mail med hva akkurat du behøver, og bruk gjerne kontaktfeltet under så vi kan kontakte dere med flere detaljer om akkurat din bestilling.

Interessert i flybilletter?
Trenger du konferanserom ??
Captcha image