FAQs

Når blir billettene levert?

Billettene leveres til hotellets resepsjon senest dagen før kamp. Alle billetter er signert for og blir passet godt på for deg, av concierge på hotellet. Til visse anledninger vil du få tilsendt etickets samme uke som den bestilte kampen.

Er det rabatt for barn, studenter eller pensjonister?

Nei, vi tilbyr ikke rabatt for barn eller pensjonister. Ofte tilbys barnebilletter kun i begrenset antall til medlemmer av de enkelte lag, og det er ofte ventelister blant medlemmene. Alle kan naturligvis komme inn på en vanlig billett, og på alle engelske kamper er det utelukkende sitteplasser.

Hvorfor står det en annen pris på billetten enn hva vi har betalt?

Prisen på billetten er fra klubben, og til de store lagene er det som regel utsolgt. Vi kjøper billettene inn via samarbeidspartnere, og prisen blir høyere og avhenger etter etterspørsel. Jo tidligede man bestiller, dess bedre pris.

Gir dere grupperabatt?

Ja, vi gir rabatt, og det avhenger av størrelse og hvilken kamp/aktivitet der e ønsker å bestille. Til større kamper vil det være vanskelig å få store avslag, men kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

Når skal man være på stadion?

Til alle VIP pakkene som er bestilt, kan du ankomme stadion 2,5 time før kampstart for å få mest mulig ut av VIP opplevelsen. For standard billetter anbefaler vi å ankomme stadion 30-40 minutter før kampstart, men beregn alltid god tid, for det vil være kjedelig å gå glipp av kampstart fordi man tok en senere buss. Det er alltid god stemning rundt stadion, og det å gå til kampen fra de nærmeste stoppestedene er ofte en opplevelse i seg selv. Kommer man tidlig kan man alltids slå ihjel tiden på en pub, eller gå en tur i supporterbutikken. Sjekk alltid reiseruter, og bruk eventuelt klubbens hjemmesider for øvrige gode råd om transport til og fra stadion.  

Hva skjer hvis noen i reisefølget blir forhindret fra å reise?

Vi kjøper billetter når dere bestiller, så hvis noen blir forhindret fra å reise kan selve kampbilletten sjelden refunderes. Her anbefaler vi at man enten bestiller en avbestllingsforsikring eller sørger for at uforutsette hendelser er dekket via ens egen reiseforsikring.

Sitter vi sammen hvis vi bestiller sammen?

Så lenge 2 og 2 billetter bestilles, så kan vi som oftest sikre oss at man sitter sammen med en man kjenner. Reiser man 3 sammen kan det noen ganger bli litt vanskelig, da billetter ofte er tilgjengelig fra leverandørene i par. Kontakt oss hvis det er spesielle behov, så ser vi hva vi kan få til.

Kan vi møte noen spillere?

Ja, alwaysfootball har mulighet for å arrangere møter med både toppspillere og andre stjerner fra de fleste klubbene. Kontakt oss med dine ønsker, så ser vi hva vi kan få til.

Hvordan sjekker vi inn på hotellet?

Den som opplyser sin mail og bestiller turen får en voucher som brukes til innsjekk. Den bekrefter at du har betalt, og er din kvittering for hotelloppholdet. Se alltid at navnet på deg og dine medreisende passer, og kontakt oss hvis det er uoverenstemmelser.

Kan billetten oppgraderes eller endres etter kjøp?

Ja, det er mulig å endre billetten, men det er ikke noe vi kan love eller garantere. Ofte kan vi bytte litt rundt internt mellom oss og leverandøren, men det blir vanskeligere jo tettere man kommer på kampen. Kontakt oss med dine ønsker, så ser vi hva vi kan få til.

Hva skjer hvis kampen flyttes?

Kamper blir ofte flyttet i løpet av en sesong, både av hensyn til TV-programmene og ikke minst hvis noen av lagene du skal se kommer langt i cuppene eller spiller i Europa. Som oftest er det kun snakk om noen timer, eller fra lørdag til søndag. Alwaysfootball.no har ikke mulighet for å refundere billetter hvis kampen kun flyttes en dag elle to, og vi anbefaler derfor altid at man bestiller 3 dager, fra fredag til mandag, da det som regel vil være nok hvis kampen rykkes fra lørdag kl 15 til søndag kl 17. En grunnregel verd å huske er, at hvis ditt lag spiller Europa League, vil de som regel spille sine påfølgende premier league-kamper søndag istedet for lørdag. Sjekk alltid terminlista for de ukene det er europacup, og hvilke dager som er fastsatt for FA og Ligacup. Hvis kamper utsettes eller flyttes med uker/måneder og du ikke kan endre din reise, vil vi forsøke å selge din billett videre eller tilby deg en annen kamp den aktuelle helgen.

Er det tillatt å røyke på stadion?

Nei. Alle engelske stadions er røykfrie, og røyking foretas utenfor stadion. Du vil bli utvist fra stadion hvis du blir funnet å gjøre det. Vi tar ikke ansvar i disse forholdene og ingen refusjon vil bli gitt.

Hvem kontakter jeg hvis det er problemer på hotellet?

Vår leverandør har leveringer til mange hoteller, og billettene kan komme sent på kvelden. Spør hotellet når du sjekker inn, og gjerne en gang til senere på kvelden hvis de ikke har motatt noe første gang. Hvis billettene stadig ikke er kommet, kontakt oss med det samme. Det skjer at hotellet ikke kan finne billettene, så ha alltid en løpende dialog med dem i forhold til leveringen.