La Liga er toppdivisjonen i Spansk fotball hvor to av verdens beste lag konkurrer sesong etter sesong, nemlig Barcelona og Real Madrid. Disse to lagene har dominert europeisk fotball i flere år og deres suksess i Champions League beviser styrken til topplagene fra spanske La Liga.Ved siden av disse to spanske gigantene finnes det også andre La Liga-klubber som er fremtredende i europeisk fotball. Atletico Madrid har nylig inntatt denne scenen. De vant nemlig La Liga i 2013-2014 og ble tapende finalist i Champions League den samme sesongen, slått av erke- og byrivalen Real Madrid. I Europa Ligaen har spanske Sevilla løftet det gjeve trofeet hele 4 ganger de siste 10 sesongene og har vunnet de siste to utgavene. La Liga har altså flere sterke lag og Spania har noen fantastiske byer. Med La Liga-billetter fra Always Football går du ikke glipp av det beste som La Liga har å tilby.

Har du lyst til å se Barcelona, Real Madrid eller en av de andre spanske klubbene live?

Hos Alwaysfootball.no finner du alltid et bredt utvalg av billetter til La Liga. Det eneste du skal konsentrere deg om er å finne kampen du vil se, enten på samlesiden eller under hver enkelt klubb. Vi kan så tilby deg å velge sete på stadion, hoteller i forskjellig pris og standard, og reisen kan uten problemer tilpasses antall reisende.

Alwaysfootball ønsker å være den beste leverandøren av reiser til La Liga, og vi streber etter å gi deg som supporter den beste opplevelsen av ditt favorittlag på deres hjemmebane, med en komplett fotballpakke fra alwaysfootball.no.

Historien til La Liga

La Liga ble opprettet i 1929 og er den nasjonale ligaen for de beste lagene i spansk fotball. Real Madrid er uten tvil det mestvinnende laget med sine utrolige 32 ligatitler. Barcelona har løftet det gjeve La Liga-trofeet ved 23 anledninger og disse lagene seg imellom representerer hele 55 titler av de 84 utgavene som hittil har blitt spilt av spansk La Liga. Andre tidligere vinner som Atletico Madrid har 10 titler, Athletic Bilbao har 8 titler og Valencia har 6 titler. Real Sociedad har vunnet La Liga 2 ganger og Sevilla, Deportivo La Coruna og Real Betis har alle vunnet ligaen en gang hver.

La Liga 2015/2016 Sesongen

La Liga har 20 lag som representer steder fra hele Spania som konkurrer hver eneste sesong. Hvert lag i La Liga vil møte hverandre 2 ganger da hvert lag spiller 19 hjemmekamper og 19 bortekamper i en full sesong.

Lagene som kaprer de 6 øverste plassene vil alle kvalifisere seg til europeiske turneringer. Mesterne og de 3 lagene under vil kvalifisere seg til Champions League, mens de 2 øvrige vil kvalifisere til Europa League. De 3 lagene som skaffer seg færrest poeng sesongen over, vil rykke ned fra La Liga og bli erstattet med de 3 beste lagene fra spanske Segunda.

De regjerende mesterne Barcelona tok en trippel forrige sesong, hvor de vant La Liga, Copa Del Rey og Champions League. Med en angrepsrekke bestående av Lionel Messi, Luis Suarez og Neymar er oddsen lav for at vil stikke av med La Liga-tittelen også denne sesongen. Barcelona-billetter er ekstremt ettertraktede da mennesker fra hele verden ønsker å se denne legendariske angrepstrioen rive i stykker de fleste forsvar.

Real Madrid, den andre av de to spanske gigantene i spansk fotball, har en like imponerende spillerstall med spillere som Gareth Bale, Karim Benzema og Cristiano Ronaldo som leder deres angrep. Real gikk så vidt glipp av fjorårets La Liga-tittel og vil være svært ivrige etter å hevne seg på Barcelona denne sesongen. Atletico Madrid, Sevilla og Valencia gjorde det veldig bra i fjorårets sesong og vil nok også denne sesongen kjempe for plasseringene blant de topp 4.

Villarreal, Athletic Bilbao, Malaga og Espanyol gjenganger i La Liga som mest sannsynlig vil havne på øvre del av tabellen. Real Sociedad, Rayo Vallecano og Celta Vigo vil nok også har ambisjoner om å havne i det øvre sjiktet.

På den andre enden av tabellen er alle de 3 nyopprykkede lagene klare nedrykkskandidater. Real Betis, Sporting Gijon og Las Palmas vil forsøke å forsvare sin plass i La Liga, men har en tøff oppgave i vente. Granada, Deportivo, Getafe og Levante vil alle ha fordelen av å ha spilt i La Liga forrige sesong, men samtlige berget sin plass med kun 2 poeng eller færre. Eibar havnet blant nedrykksplassene forrige sesong, men ble benådet da skakkjørte Elche ble sendt ned grunnet økonomiske problemer. Alle de overnevnte lagene kan delta i en svært så spennende nedrykks-thriller denne sesongen.

La Liga 2015/2016 Kamper

La Liga er en fantastisk liga og den lidenskapelige fansen i Spania gjør det å se fotball i dette landet til en enestående opplevelse. Nou Camp og Santiago Bernabeu, forholdsvis hjemmebanene til Barcelona og Real Madrid, er begge fantastiske arenaer. Kapasiteten på disse stadionene gjør enhver kamp til eventyrlige opplevelser.

Valencia, Atletico Madrid og Sevilla er også flotte lag å skue i Spania, hvor også de har enorme stadioner med et fantastisk publikum. Disse lagene er et godt alternativ og litt rimeligere enn Barcelona- eller Real Madrid-billetter.

For de som ønsker å reise til feriestedene i Spania, så er Malaga og Las Palmas-billetter et godt valg. Hvis du befinner deg i Baskerland er også Athletic Bilbabo og Real Sociedad-billetter tilgjengelig hos Always Football.

Always Football gir deg de beste La Liga-billettene!

Vi har et store mengder av Barcelona og Real Madrid-billetter, og disse er forståelig nok våre mest populære valg av La Liga-billetter. Er du i Barcelona og ønsker å prøve noe annerledes så kan en Espanyol-kamp være noe for deg og hvis du befinner deg i Madrid kan du velge mellom to flotte lag med Real Madrid og Atletico Madrid-billetter til salgs hos Always Football.

Always Football har et fantastisk utvalg av La Liga-billetter til Barcelona, Real Madrid, Valencia og Atletico Madrid hjemmekamper, samt til mange andre lag i La Liga. Unn deg selv vakker fotball i tilsvarende like vakre omgivelser i de fantastiske spanske byene. Med Always Football blir hvert steg av reisen tatt hånd om, og vi tilbyr fornøyde kunder de beste La Liga-billettene for alle de store kampene denne sesongen. Ved å kjøpe billetter gjennom Always Football er det inkludert en billettgaranti. Vi kan også hjelpe deg med å skaffe overnatting og flyvninger slik at din spanske fotballreise blir perfekt.

 

 

Atletico Madrid

 

Barcelona

 

Real Madrid