Franske Ligue 1 er en av Europas toppligaer, representert av lag som Paris Saint Germain, Olympique Lyonnais, Olympique de Marseille og AS Monaco. Ligue 1 har noen av verdens største fotballtalenter i aksjon uke etter uke i byer omkring Frankrike, og ligaen er den 6. mest supporterstøttede ligaen i verden med et gjennomsnittlig tilskuertall på over 20,000.

Noe som gjør Ligue 1 unik er at siden dens oppstart i 1932, har det ikke vært noen lag som har dominert nevneverdig og man har hatt hele 19 forskjellige klubber som har vunnet den franske tittelen. Det mest suksessfulle laget i Ligue 1 er Saint-Ettiene som har vunnet 10 ligatitler, men Marseille er ikke langt bak med sine 9 og Nantes har 8 titler. Lyon med 7 titler, vant alle disse på rad fra 2002 til 2008. Monaco har også vunnet 7 titler, mens de regjerende mesterne PSG har 5 titler.

Det laget som må slås denne sesongen er uten tvil Paris Saint Germain, som har vunnet Ligue 1 de siste 3 sesongene. PSGs ekstreme pengebruk på anskaffelsen av flere verdensstjerner har uten tvil vært en viktig del av deres nylige suksess. Paris Saint Germain-billetter blir mer og mer populære da folk nå vil kombinere en visitt til en romantiske franske hovedstaden med å se noen av verdens beste fotballspillere på Parc Des Princes.

Hos Always Football har vi et fantastisk utvalg av Paris Saint Germain-billetter for de som planlegger en ferie i Paris. Våre PSG-billetter er noen av de mest rimelige på nettet og Always Football vil guide deg gjennom ethvert skritt av kjøpsprosessen, for å gjøre den så enkel og effektiv som mulig.

Franske fotballreiser blir sterkt anbefalt fra Always Footballs tidligere kunder som har nytt det beste som Ligue 1 kan tilby, over hele Frankrike. Vi kan skaffe billetter fra et eksklusivt nettverk av billettleverandører for de fleste kampene i Ligue 1, så ikke nøl med å kontakte oss hvis du ønsker billetter til for eksempel Lyon, Marseille eller Monaco.
Always Football vil kunne skaffe deg billetter til de aller fleste oppgjør i Ligue 1 og har samtidig uslåelige priser, så spar både tid og penger ved å la Always Football finne billettene for deg. Alle Ligue 1-billetter som kjøpes via Always Football er sikret med en 100% billettgaranti, så vær trygg på at dine seter er klare til kick-off.

Always Football elsker å hjelpe sine kunder med å planlegge deres ideelle fotballtur og vårt vennlige ekspert-team kan bistå gjennom hele prosessen, med alt fra hoteller til flyreiser.

Nyt det beste fra Ligue 1 denne sesongen med Always Football!

Opplev stjernene i Fransk fotball med alwaysfootball.no. Se resultatet av de store investeringene i spillere, og kombiner reisen til Paris med en fotballtur med besøk hos Paris Saint Germain på Park des Princes. Alwaysfootball.no tilbyr billetter til den franske ligaen, og har du lyst til å se Zlatan forsvare seriegullet, kan vi hjelpe deg med å arrangere turen. Alwaysfootball.no tilbyr både kampbilletter og komplette pakker med hotell, og mulighet for å selv velge hvor på stadion du vil sitte.

Alwaysfootball ønsker å være den beste leverandøren av reiser til Ligue 1, og vi gjør alt for å gi deg som supporter den beste opplevelsen av ditt favorittlag på deres hjemmebane, med en komplett fotballpakke fra alwaysfootball.no

 

 

PSG