• luxchauf-2-sl
  • luxchauf-sl

Lei en luksusbil og løft fotballturen til nye høyder

We offer the finest chauffeur car hire, VIP class! We offer a Definitive collection of chauffeur driven cars. From rolls royces to Mercedes to a car that will be more ideal for bigger groups.
 
Overgå alle tidligere turer, og lei egen bil for transport. Er man en gruppe, forenkler det alt. Skal man møtes med forretningsforbindelser skaper det en helt annen atmosfære, og skaper muligheten for at man kan arbeide og bruke transporttiden til noe fornuftig. Alwaysfootball.no tilbyr sammen med seriøse engelske samarbeidspartnere profesjonelle sjåfører med biler etter behov. Skal man billig fra A til B, eller ønsker man å ha et møte i bilen og har behov for bord og WiFI?
 
Våre sjåfører henter og leverer til avtalte tidspunkter. Man vil garantert tiltrekke seg litt oppmerksomhet hvis man kommer kjørende til White Hart Lane i en Rolls Royce, med en sjakettkledd sjåfør som galant holder en paraply og åpner opp bildøren for deg foran hundrevis av andre misunnelige fans, som har gått den lange veien fra Seven Sisters i øsende regnvær.
 
Transportservice kan også lette koordineringen, og spare tid hvis man har mye man skal nå over, eller rett og slett er en større gruppe på tur. Planlegger man å bruke offentlig transport, skal man være oppmerksom på at det kan bli trengsel i rushtiden, og det er ikke til å unngå at noen av reisefølget enten henger etter, eller er kommet for langt frem og mister resten av reisefølget. Vi kan tilby både minibusser, og naturligvis vanlige turistbusser egnet for både korte og lange turer. Så kan fotballturen lett kombineres med andre aktiviteter, og gi større opplevelser uten stress for alle de deltagere og ikke minst reiselederne på turen.
 
Så hvis du vurderer å overgå de andre fotballturene med en limousine-tur, eller rett og slett ønsker å unngå stresset med T-baner og buss, så kontakt oss for et uforpliktende tilbud på transport.
Interessert i flybilletter?
Captcha image