Barclays Premier League er kringkastet i over 200 land og er den mest sette fotballigaen i verden. Hvert år følger millioner av fans denne ligaen for å se sine yndlingsspillere og laget i deres hjerte. Det gjennomsnittlige tilskuertallet på en kampdag i Premier League er 36,000 og med dette er det over 13 millioner fans som følger Premier League fra tribunene i løpet av en sesong. Herav er over 1 million av disse kommet utenlands fra.

I Premier League er det de 20 beste lagene i England som konkurrer om den prestisjefylte Premier League-tittelen. Lagene som havner blant de 4 beste vil kvalifisere seg til Champions League, mens 5. 6. og 7.plass kvalifiserer seg til Europa Ligaen og de 3 med færrest poeng, når sesongen er unnagjort, vil bytte plass med de 3 beste lagene fra såkalte Championship til neste sesong.

I løpet av en sesong er det mye om og men når lagene kjemper i de europeiske cupene og en konstant konkurranse om å holde seg unna nedrykksplassene. I løpet av en hel Premier League-sesong spilles det 760 kamper og Always Football kan tilby billetter til samtlige. Ta en kikk på vårt storartete utvalg av kamper som finner sted i UK og snart kan du se og nyte fotball fra en av verdens beste ligaer.

Hos Always Football finner du alltid billige fotballbilletter til kampene i Premier League. Det eneste du skal, er å finne din klubb og kampen du vil se. Så kan du velge seter, hoteller i forskjellige prisklasser og hvor mange rom du ønsker å booke, alt etter hvor mange dere reiser sammen.

Vi ønsker å være nummer en på fotballreiser til Premier League, og vi strever etter å gi våre fotballsupportere den beste opplevelse.

Premier Leagues historie

Den engelske toppdivisjonen ble stiftet i 1888. Den ble kjent som engelsk 1.divisjon i 1892 og navnet forble i 100 år frem til 1992, hvor ligaen fikk navnet Premier League.
Før starten av Premier League-æraen i 1992, var Liverpool det mestvinnende laget med hele 18 titler fra divisjonen. Navneendringen satte en stopper for Liverpools dominans og de har ikke vunnet den gjeve tittelen siden. Manchester United derimot har tatt over Liverpools tittel som mestvinnende med sine utrolige 20 titler, hvor 13 av disse er vunnet under navnet Premier League. Chelsea er årets tittelforsvarere ettersom Jose Mourinho ledet londonklubben til sin 5. ligaseier i løpet av dens historie.
Barclays Premier League 2015/2016-Sesongen

Det vil være flere lag som føler de har en sjanse til å bringe hjem årets tittel. De forsvarende mesterne Chelsea er bookmakernes favoritt, men de vil måtte kjempe hardt mot Manchester City, Manchester United og Arsenal som tok de resterende plassene blant topp 4 forrige sesong. Liverpool endte opp på en skuffende 6.plass i 2014/2015, men kan være i stand til å kjempe i år, likeså Tottenham og Southampton som endte på en sterk 5. og 7.plass.
Det vil også være noen lag som vil være ute etter å kapre en topp 7 plassering for å kvalifisere seg til Europa Ligaen denne sesongen. Swansea City og Stoke City kom akkurat utenfor kvalifisering til Europa Ligaen forrige sesong, og vil være ute etter å forbedre deres 8. og 9.plass. Everton hadde en skuffende sesong i 2014/2015 og avsluttet sesongen på nedre halvdel, men de har en tropp som har potensial til å gjøre det langt bedre. Det samme gjelder for West Ham som burde ha gjort det langt bedre enn en 12.plass. Fjorårets "snilleste" lag vil måtte kjempe hardt for en topp 7 plassering denne sesongen, da de samtidig skal ut og kjempe i Europa Ligaen.
På den nedre del av tabellen vil det bli spennende å se hvilke lag som må ta turen ned i Championship, da det er flere potensielle nedrykkskandidater. Bournemouth, Watford og Norwich er de nye lagene i Premier League denne sesongen og alle 3 vil kjempe for å sikre deres tilstedeværelse i Englands toppdivisjon. Aston Villa, Newcastle, Sunderland og Leicester unngikk nedrykk med nød og neppe forrige sesong. De vil alle sannsynlig måtte kjempe i den nedre del igjen. West Brom og Crystal Palace sikret sin eksistens med god margin forrige sesong, men unngåelse av nedrykk vil nok være begge prioritet også denne sesongen.

 

Barclays Premier League 2015/2016 Kamper

Always Football har Barclays Premier League billetter til alle kamper i årets utgave av Premier League!

Med hele 760 fantastiske kamper som skal spilles i årets Premier League, er utvalget upåklagelig. Likeså er kvaliteten når du benytter Always Football, som er ditt beste valg når billetter til Premier League skal kjøpes.

Du kan dra nytte av våre gode tilbud uansett hvor i UK du befinner deg og se med dine egne øyne hvilken fantastisk liga dette er. Er du i London kan du velge blant Tottenham, Arsenal og Chelsea billetter. Vi kan også tilby fantastiske billetter til Watford, West Ham og Crystal Palace.

Andre steder i UK er der også mange muligheter for å se Premier League. Ved vakre sørkysten kan man nå velge mellom to lag, Bournemouth- og Southamptonbilletter er nå tilgjengelig hos Always Football. I nordvest har man mektige Manchester United, Manchester City, Everton og Liverpool å velge ut i fra og i innlandet finnes West Brom, Leicester og Aston Villa billetter tilgjengelige. Hvis du har tilhørighet hos enten Swansea, Stoke eller Norwich, så har Always Football billetter til deres kamper også, både hjemme og borte.

 

Always Football gir deg de beste Premier League-billettene!

Premier League er kjent for dets hurtige spill, spenning og oppofrelse. Ligaen blir regnet som den beste ligaen i verden og lagene i Premier League har brukt milliarder av kroner siden oppstarten av Premier League i 1992.

Med Always Football kan du skaffe deg tilgang til offisielle Premier League-billetter til alle kampene som skal spilles denne sesongen. Always Football kan også hjelpe deg med å skreddersy ditt opphold fra start til slutt, hvor vi har en sterk ekspertise vedrørende flyvninger og hoteller. Alle billetter som kjøpes fra Always Football kommer med en billettgaranti som vil garantere at du vil ha flotte seter på kampdagen.

Vi er eksperter på fotballreiser og har hjulpet hundrevis av særdeles fornøyde kunder som har nytt det beste som Premier League har å tilby. Hos Always Football er det å kjøpe billetter trygt og vårt vennlige team vil hjelpe deg med ethvert steg til din ønskede fotballdestinasjon. Vi kan tilby alt fra individuelle pakker, til hospitality- og VIP-pakker. Vi har også det bredeste tilbudet du kan finne på nettet, så uansett hvilke Barclays Premier League-billetter du ønsker, kan Always Football hjelpe deg.

Vi har årevis med ekspertise ved disse fotballreisene og har en lojal kundebase som stoler på at vi tilbyr dem de beste Premier League-billettene gang på gang. Har du enda ikke benyttet Always Football eller sett en kamp i Premier League live, benytt deg av de gode tilbudene som vi har denne sesongen og unn deg selv en fantastisk Premier League fotballreise.

Always Football håper du vil nyte årets sesong av Barclays Premier League!

 

 

Arsenal

 

Chelsea

 

Crystal Palace

 

Everton

 

Liverpool

 

Manchester City 

 

Manchester United

 

Tottenham

 

West Ham

 

Watford