Serie A er italiensk fotballs toppdivisjon hvor noen av de største lagene i europeisk fotball konkurrer hvert år. Det beste laget, i form av medaljer, er Juventus med sine utrolige 33 titler i Serie A og Juve har også vunnet de 4 siste utgavene av Serie A. Juventus har nylig flyttet til storslåtte Juventus Stadium i hjertet av Torino, så sjekk ut vår side for Juve-billetter hvis du befinner deg i dette området.

Denne sesongen vil det hovedsakelig være to lag som utgjør den største konkurransen for Juventus og det er AS Roma og SS Lazio, hvor begge lagene har sin base i Roma. Disse to lagene spiller på kolossale Stadio Olimpico, en fantastisk stadion med en kapasitet på enorme 70,000, som også blir brukt av landslaget og er lokalisert sentralt i Roma. Hvis du planlegger å reise til den italienske hovedstaden, da anbefaler Always Football deg å kikke på Lazio eller Roma-billetter.

To andre fantastiske italienske lag er Inter Milan og AC Milan, som begge spiller på legendariske San Siro Stadium. Begge lagene har løftet Champions League-trofeet i en ikke altfor fjern fortid, og du kan være trygg på at det spilles fotball på øverste nivå hver helg i Milano, ettersom disse to lagene spiller på hjemmebane annenhver helg. Always Football kan også foreslå Napoli med billetter tilgjengelige for alle kamper på Stadio San Paolo, en klassisk italiensk stadion i den fabelaktige byen Napoli.

Italiensk fotball har noen utrolige rivaloppgjør gjennom hele sesongen. Milan-derbyet hvor rivalene Inter Milan og AC Milan måler krefter på San Siro, hjemmebanen til begge lag. AC Milan har vunnet 18 titler i Serie A og Inter Milan har vunnet 17 så disse lagene kunne ikke vært bedre matchet med tanke på historie. I Torino-derbyet finner vi Juventus mot Torino i en like viktig kamp og fans over hele Europa vil strømme til Stadio Olimpico når det beryktede Roma-derbyet skal spilles, hvor Roma og Lazio møtes.

I tillegg til alle disse historiske italienske derbyene finnes det også fantastiske oppgjør som for eksempel Juventus vs AC Milan, Napoli vs Roma og Inter vs Lazio, hvor de beste lagene i Italia måler krefter. Always Football har billetter tilgjengelig til alle disse store kampene i Serie A denne sesongen til svært gode priser. Hvis du ønsker billetter til andre kamper i Serie A som vi ikke har nevnt, send oss en henvendelse og vi vil ved de fleste tilfeller kunne skaffe billetter til alle lag som konkurrer i Serie A denne sesongen.

Nyt alt det fantastiske som Italia har å tilby og få med deg topp fotball fra Serie A via Always Football!

Drømmer du om en tur til Italia, og har du lyst til å kombinere ferieturen med et besøk på stadion hos Inter, Juventus eller et av de andre italienske storlagene?

Hos Alwaysfootball.no finner du alltid et bredt utvalg av billetter til Serie A. Det eneste du skal konsentrere deg om er å finne kampen du vil se, enten på samlesiden eller under hver enkelt klubb. Vi kan tilby deg å velge sete på stadion, hoteller i forskjellig pris og standard, og reisen kan uten problemer tilpasses antall reisende og antall dager. Kombiner en tur til Roma med fotball på toppnivå i Milano!

Alwaysfootball ønsker å være den beste leverandøren av reiser til Serie A, og vi gjør alt for å gi deg som supporter den beste opplevelsen av ditt italienske favorittlag på deres hjemmebane, og med en komplett fotballpakke fra alwaysfootball.no er du godt på vei til en fantastisk fotballtur med venner og familie.

 

 

AC Milan

 

AS Roma

 

Inter Milan

 

Juventus

 

Lazio