Atletico Madrid BilletterAlways football has all Atletico Madrid home matches available on request fill out the below form if there are any games you are interested in.


Club biografi

Atletico Madrid billetter / fotballtur Atletico Madrid

Etter å ha måtte befinne seg i skyggen av Real Madrid i flere år, har nå Atletico virkelig trukket ut av denne og er blitt en kandidat ved siden av Barcelona og Real til å legge krav på tittelen som mester av La Liga. Vicente Calderon er en undervurdert stadion og er ekstremt livlig på enhver kampdag. Med Atleticos suksess de siste årene ser vi en drastisk økning i etterspørselen av Atletico Madrid fotballbilletter.

Fotballbilletter og fotballreiser til Atletico Madrid kamper

Dette vil også være din siste sjanse til å se Atletico på Vicente Calderon, da de vil flytte til en ny stadion i 2016. I de senere år har Atletico hatt en rekke fantastiske spillere i sin spillerstall. Spillere som Diego Forlan, Falcao, Fernando Torres og Sergio Aguero har alle representert den rødstripede drakta. Deres nåværende spillertropp innehar like spennende spillere som overnevnt og når du kjøper Atletico Madrid billetter hos Always Football vil du skaffe deg muligheten til å se potensielle verdensstjerner.