Barcelona BilletterAlways football has all Barcelona home matches available on request fill out the below form if there are any games you are interested in.


Club biografi

Barcelona billetter / fotballtur Barcelona

Planlegg din Barcelona fotballreise i dag med offisielle Barcelona FC billetter som nå ligger til salgs hos Always Football. Det å se Barcelona på Nou Camp vil alltid være svært spennende, men med en Lionel Messi, Luis Suarez og Neymar som leder katalanernes angrep, har det knapt vært bedre tider å se Barcelona live. Forrige sesong ga tre nye pokaler til det ellers så suksessfulle laget og de vil håpe på enda flere tilskudd denne sesongen. De vil kjempe i alle turneringer med deres argeste rival, Real Madrid, og Always Football anbefaler på det sterkeste at du kjøper Barcelona fotballbilletter til deres hjemmekamp mot Real Madrid denne sesongen. En kamp som vil inneholde langt mer enn blod, svette og tårer. Barcelona som by har det meste; Kultur, museer, strender og mest av alt et strålende fotballag. Nou Camp med sin fantastiske konstruksjon er den perfekte setting til å se eventyrlige fotballtalenter, som Messi. Med 100,000 fotballfans samlet i en arena er denne stadion virkelig et Mekka for de som har et hjerte som banker for fotball. Dette er en unik opplevelse som enhver fotballfan burde fornemme i hvert fall én gang i løpet av livet.

Fotballbilletter og fotballreiser til Barcelona kamper

Er man Barcelonasupporter vil man selvfølgelig følge laget i tykt og tynt og se kampene på hjemmebane så vel som bortebane. Alwaysfootball.no gjør det lettere å være fotballsupporter. Vi selger billetter til alle kampene i La Liga, transport samt – hvis det ønskes – hotellopphold og andre muligheter for tilkjøp. Vi har ambisjonen om å bli de beste på å levere fotballreiser – til Barcas kamper så vel som alle andre kamper i La Liga. Vi vil gjøre det lettere å være Barcelonasupporter. Med Alwaysfootball.no blir det raskt mye enklere å følge sitt favorittlag.