BV Borussia Dortmund BilletterAlways football has all BV Borussia Dortmund home matches available on request fill out the below form if there are any games you are interested in.


Club biografi

Borussia Dortmund billetter / fotballtur Borussia Dortmund

Borussia Dortmund spiller deres hjemmekamper på utrolige Signal Iduna Park, den største stadion i Tyskland. Dortmund har det høyeste gjennomsnittet når det kommer til tilskuertall i hele verden, og med flotte priser, er en Borussia Dortmund fotballreise en fantastisk utflukt for enhver fotballelsker. Denne gigantiske stadions sørlige side har blitt kjent som den gule veggen da dette er verdens største ståseksjon av alle fotballstadioner. Ved hver hjemmekamp samles 24,000 Dortmundfans her og skaper en atmosfære som ingen andre stadioner kan måle seg med. Du kan nå være en del av the yellow wall med Borussia Dortmund fotballbilletter til salgs hos Always Football. Vi har også Borussia Dortmund billetter til alle andre seksjoner av stadion hvis du ønsker å se the yellow wall på avstand, fremfor å være en del av den.

Fotballbilletter og fotballreiser til Borussia Dortmund kamper

Er man en ekte Borussia Dortmundsupporter vil man følge laget sitt når det spiller – helst live, direkte på stadion sammen med tusenvis av andre huiende fans. Det gjør Alwaysfootball.no mye lettere ved å arrangere fotballreiser til Bundesliga-kamper – også Borussia Dortmund. Vi har den ene ambisjon om å gjøre det morsommere og enklere å være dedikert fotballsupporter, og derfor har vi spesialisert oss på fotballreiser. Uansett om du kun ønsker billetten eller om du vil ha reise og opphold med, kan vi hjelpe deg. Gjør det enkelt for deg selv: Besøk Alwaysfootball.no.