Chelsea BilletterAlways football has all Chelsea home matches available on request fill out the below form if there are any games you are interested in.


Club biografi

Chelsea billetter / fotballtur Chelsea

Chelsea er de regjerende mesterne av Premier League og er favoritter til å forsvare tittelen i årets sesong. De har noen av verdens beste spillere i sin spillestall og kanskje verdens beste manager i Jose Mourinho. En Chelsea fotballreise er et populært valg hos kundene til Always Football da det gir muligheten til å se fotball på øverste nivå, samt en reise til Englands hovedstad, London. Stamford Bridge, hvor Chelsea spiller sine hjemmekamper, er en fantastisk og tradisjonell fotballstadion. Hos Always Football kan du velge blant Chelsea fotballbilletter til de fleste kamper i enhver seksjon av stadion, samt Hospitality- og VIP-pakker ved noen oppgjør. Er du en Blues-fan eller bare ønsker å se Premier League på sitt beste, undersøk vårt brede tilbud av Chelseabilletter.

Fotballbilletter og fotballreiser til Chelsea kamper

Enhver Chelsea supporter har lyst til å oppleve klubben live på stadion og gjennom Always Fotball kan ditt ønske bli oppfylt. Vi har matchbilletter og Chelsea reiser. Du skal bare velge hvilken kamp du har lyst til å se, og om du vil ha et hotellopphold med på kjøpet. Så skal du bare glede deg til å se de blå spille. Og husk: ”Keep the Blue Flag Fly High”.

Slik kjøper du Chelsea billetter online hos Always Football

- Velg den Chelseakampen du ønsker å kjøpe billetter til fra listen med Chelseakamper som ligger på vår side. Klikk ‘Bestill’ ved siden av den kampen du måtte ønske.

- Velg hvor på stadion du ønsker å sitte og hvor mange billetter du trenger.

- Legg til et hotellønske til din billettpakke. Dette er valgfritt, men Always Football har et flott utvalg av hoteller slik at du kan kjøpe billetter og hotell i en beleilig pakke. Du trenger kun velge hotellstandard, hvor mange reisende som skal overnatte og antall netter. Always Football tilbyr Chelsea fotballturer farget av vår ekspertise til alle Blues sine kamper, hjemme og borte.

- Når du har valgt dine billetter og valgfri overnatting vil du bli tatt videre til handlekurv-siden. Her kan du se over dine ordre, samt fullføre den ved å trykke ‘fortsett til kassen’.

- Det kreves at du legger inn personalia hvor navn, email, adresse og telefonnummer er nødvendig. Relevant informasjon angående ditt hotellopphold kreves, enten om det er booket gjennom oss eller andre steder.

- På bunnen av siden velger du din sikre betalingsmetode og presser den grønne ‘Send Ordre’-knappen for å gå videre til å legge inn din betalingsinformasjon.

- Så fort betalingen har gått igjennom vil du motta en bekreftelse på mail, hvor detaljer rundt din ordre er oppført i denne.

- Deretter er det bare å vente på at dine billetter ankommer. Alle billetter som kjøpes gjennom Always Football kjøpes med en 100% billettgaranti, slik at du kan være trygg på at dine billetter ankommer i god tid uten noen komplikasjoner.