Liverpool BilletterAlways football has all Liverpool home matches available on request fill out the below form if there are any games you are interested in.


Club biografi

Liverpool billetter / fotballtur Liverpool

Liverpool FC har vunnet 18 engelske 1.divisjonstitler; 5 europeiske cuper og 7 FA Cuptitler og som en følge av dette regnes de for å ha en av de største fanskarene i verden. Deres hjemmebane er historiske Anfield Stadium, hvor noen av verdens beste spillere har prydet banen. Denne historiske stadion er nå under utbygging, noe som gjør denne sesongen til siste sjanse for å se Liverpool FC spille på Anfield som vi alle kjenner den. Har du sett Liverpool FC før er du kjent med den utrolige følelsen når the Kop drar i gang Liverpools velkjente klubbsang "You’ll never walk alone". Hvis du derimot aldri har opplevd dette kan vi ikke komme utenom å si at man trolig ikke finner liknende opplevelser innen sport. Always Football har et flott utvalg av Liverpoolbilletter og vi kan skreddersy en Liverpool fotballreise som du alltid har drømt om.

Fotballbilletter og fotballreiser til Liverpool kamper

En vaskeekte Liverpoolsupporter skal selvfølgelig oppleve rødfargen live på banen, kjempe for ballen og æren. Alwaysfootball.no gjør det mulig – og enkelt – med fotballreiser til Liverpools kamper, uansett om du bare ønsker transport eller om du ønsker en fotballreise med overnatting. Alwaysfootball.no er en av de beste arrangørene av fotballreiser, vel så for Liverpoolsupportere som for andre fotballfans. Vår viktigste oppgave er å gjøre det enkelt og gøy å se sitt favorittlag spille kamp. Vi har alltid mange Liverpoolsupportere med på våre reiser, så ”You’ll never walk alone”.

Slik kjøper du Liverpoolbilletter online hos Always Football

- Velg de Liverpool billetter som du ønsker ved å klikke ‘bestill’ ved siden av den Liverpoolkampen du ønsker å se.

- Her vil det være et utvalg av billettyper; velg de billetter som best oppfyller dine behov og velg antall billetter som du vil kjøpe.

- Du kan også legge til et hotell i din reisepakke. Du trenger kun velge hotellstandard, hvor mange reisende som skal overnatte og antall netter. Velg ‘Kjøp’ og hotellet vil bli lagt til din Liverpool reisepakke.

- I neste steg vil du bli ført til handlekurv-siden. Her kan du se over din ordre og trykke ‘fortsett til kassen’ hvis du er fornøyd og med det ønsker å gå videre.

- På denne siden kreves det at du legger inn personalia hvor navn, email, adresse og telefonnummer er nødvendig. Relevant informasjon angående ditt hotellopphold kreves, enten om det er booket gjennom oss eller andre steder. Her må det også velges betalingsmåte. Klikk den grønne ‘Send Ordre’-knappen og fyll inn din betalingsinformasjon

- Så fort din betaling er godkjent vil du motta en bekreftelsesmail fra Always Football med detaljer rundt din ordre, samt hvordan og når du vil motta til billetter.

- Etter dette er det bare å telle ned dager til en fantastisk fotballreise. Dine billetter vil ankomme i god tid.