Manchester City BilletterAlways football has all Manchester City home matches available on request fill out the below form if there are any games you are interested in.


Club biografi

Manchester City billetter / fotballtur Manchester City

Manchester City har investert i noen av verdens beste spillere, som for eksempel David Silva, Sergio Aguero og Yaya Toure. Finner du muligheten for å se spillere av dette kaliberet spille fotball forran dine egne øyne interessant, da anbefaler vi å undersøke vårt fantastiske utvalg av Manchester City fotballbilletter som vi har til salgs hos Always Football. Etter å ha måtte se Chelsea snike seg foran i fjorårets titteloppgjør, vil City denne sesongen være ute etter å hevne seg på Mourinhos menn og bringe hjem trofeet til Manchester. Deres hjemmekamp på Etihad den 15. august, med Chelsea som gjester, vil være en av sesongens største kamper og kan være avgjørende når poengene skal telles opp i mai-måned. Vær forberedt og kikk etter Manchester City-billetter for denne kampen og du kan få tak i gode tilbud! City vil også spille i det stadig mer rivaliserende Manchester-derbyet, en kamp uten like mellom to lag i det absolutt øverste sjiktet av fotball. Hvis du planlegger å ta en Manchester City fotballtur, hvorfor ikke benytte anledningen til å se det fantastiske derbyet som foregår på Etihad i March 2016?

Fotballbilletter og fotballreiser til Manchester City kamper

En Manchester City-fan vil alltid følge sitt lag, både på bortebane og hjemmebane. Alwaysfootball.no gjør det mye lettere å bestille billetter og reise. Vi leverer fotballreiser til alle Premier League kamper og selvfølgelig også Manchester City’s kamper. Alwaysfotball.no vil være de beste på å levere fotballreiser, og vi selger billetter samt transport og opphold. Vi gjør det mye lettere å være Manchester City supporter. Når du reiser med alwaysfotball.no reiser du med andre Manchester City supportere.

Slik kjøper du Manchester City billetter online hos Always Football

- Velg de Manchester City billetter du ønsker å kjøpeved å klikke ‘bestill’ ved siden av den kampen du ønsker å se.

- Velg det området av stadion som du ønsker å sitte iog velg antall billetter som du vil kjøpe.

- Når du har valgt billetter, kan du også legge til et hotell i din reisepakke. Dette er valgfritt, men Always Football har et flott utvalg av hoteller i Manchester, utvalgt for å passe alle budsjetter. Velghotellstandard, hvor mange reisende som skal overnatte og antall netter. Ved å booke hotell og billetter sammen kan Always Football skreddersy den ultimate Manchester City fotballturer.

- Med billetter og hotell ordnet, vil du i neste steg bli ført til handlekurv-siden. Her kan du se over din ordre og trykke ‘fortsett til kassen’ hvis du er fornøyd og med det ønsker å gå videre.

- Fyll inn den personalinformasjonen som er nødvendig og velg en passende betalingsmåte. Relevant informasjon angående ditt hotellopphold kreves, enten om det er booket gjennom oss eller andre steder. Klikk den grønne ‘Send Ordre’-knappen og legg til betalingsinformasjon for å sikre deg dine billetter.

- Så fort din betaling er godkjent vil du motta en bekreftelsesmail fra Always Football med detaljer rundt din ordre, samt hvordan og når du vil motta til billetter.

- Etter dette er det bare å telle ned dager til en fantastisk europeisk fotballreise enten til Etihad stadium eller til en av City sine bortekamper.