Manchester United BilletterAlways football has all Manchester United home matches available on request fill out the below form if there are any games you are interested in.


Club biografi

Manchester United billetter / fotballtur Manchester United

Det er en utrolig opplevelse å se selveste Manchester United spille på "the theatre of dreams", Old Trafford. Et stort mangfold av verdens beste spillere har prydet denne historierike banen og Old Trafford er virkelig et spesielt sted å reise til for både Unitedfansen og fans som har sin tilhørlighet til andre lag. Det er en stor etterspørsel etter Manchester United billetter verden over, men Always Football har et stort utvalg av Manchester United fotballbilletter tilgjengelige på vår dedikerte nettside. Etter en turbulent førstesesong som sjef, klarte Louis Van Gaal å styre rødtrøyene til en topp 4. plassering og med det kvalifisering til Champions Leaguefotball for de røde djelvene denne sesongen. Våre Manchester United Champions League-billetter er noen av de mest populære hos oss, så vær rask hvis du ønsker å se Wayne Rooney og Juan Mata måle krefter mot Europeisk motstand. I tillegg til å ha to store fotballag er Manchester en spennende by å besøke, så en Manchester United fotballreise er perfekt hvis du ønsker å kombinere spennende byliv med fotball.

Fotballbilletter og fotballreiser til Manchester United kamper

Enhver Manchester United supporter har lyst til å oppleve klubben live på stadion og gjennom Always Fotball kan ditt ønske bli oppfylt. Vi har matchbilletter og fotballreiser til alle Manchester Uniteds kamper. Du skal bare velge hvilken kamp du har lyst til å se, og om du vil ha et hotellopphold med på kjøpet. Så skal du bare glede deg til å se "the red devils" spille.

Slik kjøper du Manchester United billetter online hos Always Football

- Ved siden av hvert Manchester United-oppgjør finnes det en ‘Bestill’-knapp. For å se Manchester United billetter til en individuell kamp klikker du på denne knappen ved siden av det oppgjøret du ønsker å få med deg.

- Det er stort utvalg av setevalg, så velg de billettene som oppfyller dine forventninger best og velg antall billetter som du vil kjøpe.

- Når du har valgt billetter, kan du også legge til et hotell i din Manchester United reisepakke. Dette er valgfritt, hvis du ønsker å ordne med det på egenhånd. Hvis du likevel ønsker hotell i din reisepakke, trenger du kun velge hotellstandard, hvor mange reisende som skal overnatte og antall netter. Ved å booke hotell og billetter sammen kan Always Football skreddersy den ultimate Manchester United Fotballturer.

- Med billetter og hotell ordnet, vil du i neste steg bli ført til handlekurv-siden. Her kan du se over din ordre og trykke ‘fortsett til kassen’ hvis du er fornøyd og med det ønsker å gå videre.

- Fyll inn den personalinformasjonen som er nødvendig og velg en passende betalingsmåte. Relevant informasjon angående ditt hotellopphold kreves, enten om det er booket gjennom oss eller andre steder. Klikk den grønne ‘Send Ordre’-knappen og legg til betalingsinformasjon for å sikre deg dine billetter.

- Så fort din betaling er godkjent vil du motta en bekreftelsesmail fra Always Football med detaljer rundt din ordre, samt hvordan og når du vil motta til billetter.

- Etter dette er det bare å telle ned dager til en fantastisk europeisk fotballreise. Alle billetter som kjøpes gjennom Always Football kjøpes med en 100% billettgaranti, slik at du kan være trygg på at dine billetter ankommer i god tid uten noen komplikasjoner.