Newcastle BilletterAlways football has all Newcastle home matches available on request fill out the below form if there are any games you are interested in.


Club biografi

Newcastle United billetter / fotballtur Newcastle United

Newcastle United er en svært populær klubb som har en svært støttende fanbase, kjent som the Toon Army. De fleste har et svakt punkt for Newcastle og mange mennesker i England følger de som et lag nr.2. Etter en veldig suksessfull periode for et tiår siden, med Alan Shearer i front, har Newcastles prestasjonskurve dalt nedover i det siste, likevel er deres fans like dedikerte og lidenskapelige som aldri før. Newcastle er et flott lag å se live. De har en fantastisk stadion, St. James Park, og denne er plassert i hjertet av Newcastle by. The Magpies er kjent for deres hvite og sorte striper og har lenge hatt en rivalisering med Sunderland, det andre kjente laget i nord-øst. Med et gjennomsnitts tilskuertall på 50,359 er Newcastle en av de best støttede lagene i Premier League og atmosfæren er elektrisk på en kampdag. Hvis du planlegger en fotballtur til UK er der få opplevelser som er bedre enn en Newcastle fotballreise. Stol på Always Football og la oss tilby deg det beste utvalget av Newcastle-billetter som der er å finne på nettet!

Fotballbilletter og fotballreiser til Newcastle United kamper

En Newcastle United-fan vil alltid følge sitt lag, både på hjemmebane og bortebane. Alwaysfootball.no gjør det mye lettere å bestille billetter og reise. Vi leverer fotballreiser til alle Premier League kamper og selvfølgelig også Newcastle United’s kamper. Alwaysfotball.no vil være de beste på å levere fotballreiser, og vi selger billetter samt transport og opphold. Vi gjør det mye lettere å være Newcastle United supporter.