Real Madrid BilletterAlways football has all Real Madrid home matches available on request fill out the below form if there are any games you are interested in.


Club biografi

Real Madrid billetter / fotballtur Real Madrid

En Real Madrid fotballreise er i toppsjiktet når det kommer til popularitet blant våre kunder. Real Madrid fotballbilletter er vanskelige å få tak i, men Always Football med sitt eksklusive nettverk kan skaffe deg de beste billettene til alle Madridkamper for 2015/2016 sesongen. De spanske gigantene har en av de største fanskarene i verden og billetter til samtlige Real Madrids hjemmekamper er svært ettertraktede. Deres stadion, Santiago Bernabeu, rommer over 80,000 supportere hver kamp og er en spektakulær arena som ofte viser noe av planetens beste fotball.

Real Madrid har et lag med superstjerner, men én skiller seg ut fra resten, nemlig Christian Ronaldo. Ronaldo har redefinert standardene i den moderne fotballen og det å kunne se den legendariske spilleren live, er vel verdt å bevitne. Det er en ære at vi, i vår livstid, har muligheten til å kunne se slike fantastiske spillere som Ronaldo, og med Real Madrid billetter tilgjengelige hos Always Football kan du fortelle at du har sett den eventyrlige spilleren opptre live.

 

Fotballbilletter og fotballreiser til Real Madrids kamper

Hvis du ikke vil gå glipp av årets Real Madrid kamper – og du aller helst vil oppleve dem på stadion – så skal du selvfølgelig bestille fotballbilletter og fotballreiser hos oss i Always Football.

Vi ønsker å være nummer en på fotballreiser og fotballbilletter til Real Madrids kamper. Hos oss kan du kjøpe en samlet pakkereise, og du unngår vanskeligheter med bestilling av både billetter og hotell. Du skal bare glede deg til å se fotball.