Southampton BilletterAlways football has all Southampton home matches available on request fill out the below form if there are any games you are interested in.


Club biografi

Southampton billetter / fotballtur Southampton

Southampton ble fjorårets overraskelse da de endte opp på en veldig respektabel 7.plass i Premier League. Deres forsvar bidro sterkt til deres gode plassering og kun Chelsea slapp inn færre mål gjennom sesongen. Selv om de var gjerrige bakover, var de flinke fremover og endte opp med å score flere 54 mål, mer enn Liverpool. En Southamptom fotballreise kan koste mindre enn å besøke en Londonklubb og du vil likevel få den samme, hvis ikke mer, underholdende fotballen. Southampton ligger på sørkysten av England og er en flott og livlig by, kun to timer unna London. Southamtpon er kjent som the Saints og deres spillere entrer banen til sangen ‘oh when the saints go marching in’. De er et av de mest spennende lagene i Premier League, så skaff deg dine Southampton-billetter til denne sesongens kamper fra Always Football.

Fotballbilletter og fotballreiser til Southampton kamper

Er man en ekte Southamptonsupporter vil man følge laget sitt når det spiller – helst live, direkte på stadion sammen med tusenvis av andre huiende fans. Det gjør Alwaysfootball.no mye lettere ved å arrangere fotballreiser til Premier League kamper – også Southamptons. Vi har den ene ambisjon om å gjøre det morsommere og enklere å være dedikert fotballsupporter, og derfor har vi spesialisert oss på fotballreiser. Uansett om du kun ønsker billetten eller om du vil ha reise og opphold med, kan vi hjelpe deg.