Sunderland BilletterAlways football has all Sunderland home matches available on request fill out the below form if there are any games you are interested in.


Club biografi

Sunderland billetter / fotballtur Sunderland

Sunderland nyter nå deres 9. strake sesong i Premier League etter å ha endt på 16.plass i 2014/2015. De har en utrolig fanskare og hadde sist sesong et gjennomsnittslig tilskuertall på 43,157. For å sette dette i perspektiv er dette 1,500 mer enn det ligavinnerene Chelsea og deres Stamford Bridge hadde. Sunderland spiller deres hjemmekamper på Stadium of Light, en stadion som er fantastisk og rommer hele 49,000 tilskuere. Always Football anbefaler Sunderland fotballreiser, spesielt til Tyne-Wear derbyet mellom Sunderland og Newcastle. I England er dette derbyet like kjent som Manchester- eller Merseysidederbyet og du vil oppleve en fantastisk begivenhet hvis du kjøper Sunderland fotballbilletter til deres hjemmekamp mot Newcastle.

Fotballbilletter og fotballreiser til Sunderland kamper

Enhver Sunderland A.F.C. supporter har lyst til å oppleve klubben live på stadion og gjennom Always Fotball kan ditt ønske bli oppfylt. Vi har matchbilletter og fotballreiser til alle Sunderlands kamper. Du skal bare velge hvilken kamp du har lyst til å se, og om du vil ha et hotellopphold med på kjøpet.