Swansea City BilletterAlways football has all Swansea City home matches available on request fill out the below form if there are any games you are interested in.


Club biografi

Swansea City billetter / fotballtur Swansea City

Swansea City er det eneste walisiske laget i Premier League. De har nå vært i Premier League i de siste 5 årene og har etablert seg som et formidabelt lag som tilbyr svært hurtigspillende, attraktiv fotball. Forrige sesong endte Swansea på en respektabel 8.plass, og dette klarte de samtidig med detagelse i Europa League da de vant fjorårets Liga Cup. Swansea er en flott by å besøke og Swansea spiller deres hjemmekamper på Liberty Stadium, en moderne stadion med en kapasitet på 20,520 tilskuere. Noen av fjorårets mest spennende kamper i Premier League fant sted på Liberty Stadium og Swansea-billetter er et godt valg for undeholdende Premier Leaguefotball. Det å kunne besøke Wales, samtidig ved å kunne se Pemier League, er en unik opplevelse for de som ønsker en litt annerledes fotballreise. Benytt muligheten og bestill Swansea fotballresie i dag!

Fotballbilletter og fotballreiser til Swansea kamper

Enhver Swansea supporter har lyst til å oppleve klubben live på stadion og gjennom Always Fotball kan ditt ønske bli oppfylt. Vi har matchbilletter og fotballreiser til alle Swanseas kamper. Du skal bare velge hvilken kamp du har lyst til å se, og om du vil ha et hotellopphold med på kjøpet.