Tottenham BilletterAlways football has all Tottenham home matches available on request fill out the below form if there are any games you are interested in.


Club biografi

Tottenham billetter / fotballtur Tottenham

Det er et stort utvalg av lag hvis du ønsker å se Premier League i London. Tottenham Hotspur er en av de mest populære og med Always Football kan du kjøpe offisielle Tottenham Hotspur-billetter til alle deres kamper i både Premier League og Cup, hjemme og borte. Tottenham Hotspur er kjent som Spurs, og har vært en gjenganger i Premier League siden 1992, samtidig har de kommet på øvre del av tabellen ved 17 av de 23 sesongene. Spurs endte opp med en 5.plass forrige sesong og er med det kvalifisert for Europa League denne sesongen. Tottenham Hotspur Europa League-billetter er også tilgjengelige hos Always Football. Hvis du planlegger en tur til London, er Tottenham en av topplagene og vi anbefaler sterkt Tottenham v Arsenal billetter til derbyet i nord-London i Mars 2016.

Fotballbilletter og fotballreiser til Tottenham kamper

Er man Tottenhamsupporter vil man selvfølgelig følge laget i tykt og tynt og se kampene på hjemmebane så vel som bortebane. Alwaysfootball.no gjør det lettere å være fotballsupporter. Vi selger billetter til alle kampene i Premier League, transport samt – hvis det ønskes – hotellopphold og andre muligheter for tilkjøp. Vi har ambisjonen om å bli de beste på å levere fotballreiser – til Tottenhams kamper så vel som alle andre kamper i Premier League. Vi vil gjøre det lettere å være Tottenhamsupporter. Med Alwaysfootball.no blir det raskt mye enklere å følge sitt favorittlag.

Slik kjøper du Tottenham billetter online hos Always Football

- Velg den kampen du ønsker Tottenham billetter til ved å velge ‘bestill’ ved siden av ditt ønskede oppgjør.

- Velg hvilken type billetter du ønsker og velg det antallet billetter du ønsker.

- Legg til et hotell i din reisepakke ved å velge en hotellstandard, samt fyll inn hvor mange som skal overnatte og hvor mange netter. Ved å booke hotell og billetter sammen kan Always Football skreddersy din ultimate Tottenham fotballturer. Dette er selvfølgelig frivillig, og det er mulig å bestille kun billetter.

- Når du har valgt dine billetter og hotell vil du bli videreført til handlekurv-siden, hvor du kan se igjennom og så bekrefte din ordre ved å velge ‘Fortsett til kassen’.

- Fyll ut personalinformasjon og velg en passende betalingsmåte. Når dette er fullført kan du klikke den grønne ‘Send Ordre’-knappen og deretter fullføre nødvendige betalingsinformasjon for å sikre deg dine billetter.

- Hvis din betaling er godkjent, vil du motta en bekreftelsesmail med detaljer rundt din ordre. Dine billetter vil ankomme i god tid før arrangementet, så nå er det bare å telle ned dager til en magisk Spurs fotballopplevelse.