West Ham United BilletterAlways football has all West Ham United home matches available on request fill out the below form if there are any games you are interested in.


Club biografi

West Ham billetter / fotballtur West Ham

West Ham United er en svært kjent klubb i engelsk Premier League som har kjempet i alle de 24 utgavene av denne toppdivisjonen siden den ble kjent som Premier League. West Ham tok en 12.plass forrige sesong og dabbet av etter en svært solid start. De har nå fått seg en ny manager, som for øvrig er en tidligere spiller i klubben, nemlig Slaven Bilic. De vil ta sikte på en topp 10 plassering og er en outsider til Europa League-plassene. The Hammers en kallenavnet til West Ham og velkjente Hammersfansen er blant de beste i engelsk fotball. Deres fans blåser bobbler både før og under hver hjemmekamp til populære ‘i’m forever blowing bubbles’. Hvis du befinner deg i London vil West Ham-billetter være et strålende valg da deres stadion ligger sentralt i London og atmosfæren på Boleyn Ground svært unik. Fotballen som spilles på Boleyn Ground er også veldig god og West Ham vil gi ethvert lag en hard kamp denne sesongen. Bestill dine West Ham-billetter nå hos Always Football og gi deg selv en fantastisk West Ham fotballreise!

Fotballbilletter og fotballreiser til West Ham United kamper

Er man en ekte West Ham-supporter vil man følge laget sitt når det spiller – helst live, direkte på stadion sammen med tusenvis av andre huiende fans. Det gjør Alwaysfootball.no mye lettere ved å arrangere fotballreiser til alle Premier League-kamper – også til West Ham United. Vi har den ene ambisjon om å gjøre det morsommere og enklere å være dedikert fotballsupporter, og derfor har vi spesialisert oss på fotballreiser. Uansett om du kun ønsker billetten eller om du vil ha reise og opphold med, kan vi hjelpe deg. Gjør det enkelt for deg selv: Besøk Alwaysfootball.no.